442-XO-51 |
Instrukcja BHP dla pracowników placówek żywienia zbiorowego |
442-XO-52 |
Instrukcja BHP w piekarniach i ciastkarniach |
442-XO-60 |
Instrukcja składowania i magazynowania towarów w sklepie |
442-XO-69 |
Instrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa - elektrowilka |
442-XO-70 |
Instrukcja obsługi patelni elektrycznej |
442-XO-71 |
Instrukcja obsługi obieraczki do ziemniaków |
442-XO-72 |
Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń |
442-XO-73 |
Instrukcja obsługi szaf chłodniczych |
442-XO-74 |
Instrukcja obsługi kuchni mikrofalowej |
442-XO-78 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pieców piekarniczych |
442-XO-81 |
Instrukcja dla pracowników zatrudnionych w handlu art. spożywczymi |
442-XO-82 |
Instrukcja BHP w punktach małej gastronomii |
442-XO-97 |
Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności |
442-XO-98 |
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy wędlin i sera |
442-XO-99 |
Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy |
442-XO-100 |
Instrukcja dobrej praktyki higienicznej (GHP) |
442-XO-101 |
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk |
442-XO-102 |
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń i urządzeń |
442-XO-103 |
Instrukcja transportu, przechowywania, mycia i dezynfekcji jaj konsumpcyjnych |
442-XO-105 |
Instrukcja higieny osobistej pracowników |
442-XO-106 |
Dobra praktyka produkcyjna (GMP) |
442-XO-107 |
Instrukcja postępownia pracowników w zakładzie z wdrożonym systemem kontroli wewnętrznej HACCP |
442-XO-108 |
Instrukcja sanitarna dla transportu żywności |
442-XO-109 |
Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposobu magazynowania |
442-XO-127 |
Instrukcja kotłów warzelnych |
442-XO-128 |
Instrukcja krajalnicy do pieczywa |
442-XO-129 |
Instrukcja stołu podgrzewczego |
442-XO-130 |
Instrukcja elektrycznego podgrzewacza wody |
442-XO-131 |
Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym |
442-XO-133 |
Instrukcja BHP obsługi maszyn do zmywania naczyń |
442-XO-134 |
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków |
442-XO-135 |
Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami (owady, insekty, gryzonie, ptaki) |
442-XO-140 |
Instrukcja sanitarna przy produkcji i sprzedaży bezpośredniej mięsa i wyrobów z mięsa |
442-XO-148 |
Instrukcja weterynaryjna dla pomieszczeń, urządzeń oraz osób zatrudnionych w zakładach mięsnych |
442-XO-149 |
Instrukcja weterynaryjna pakowania, przechowywania i transportu świeżego mięsa |
442-XO-150 |
Instrukcja weterynaryjna przy produkcji mięsa drobiowego |
442-XO-151 |
Instrukcja weterynaryjna przy pozyskiwaniu, przetwórstwie, składowaniu, transporcie mleka oraz przetworów mlecznych |
442-XO-160 |
Instrukcja weterynaryjna dotycząca rzeźni i uboju zwierząt |
442-XO-161 |
Instrukcja weterynaryjna dla rzeźni o małej zdolności produkcyjnej |
442-XO-168 |
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej |
442-XO-178 |
Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy |
442-XO-181 |
Instrukcja BHP w zakładach przetwarzających owoce i warzywa |
442-XO-182 |
Instrukcja BHP wyparzacza gastronomicznego |
442-XO-185 |
Instrukcja BHP przy obsłudze trzonu kuchennego gazowego |
442-XO-188 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pakowaczki rolowej |
442-XO-193 |
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika |
442-XO-200 |
Instrukcja BHP przy obsłudze czajnika elektrycznego |
|
|